bollahanssen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0


Cardigan - Vero Moda  //  Singlet - Cubus  //  Bukse - Cheap Monday  //  Uggs - Økonomisko  //  Skjerf - Lånt av en venninne (Vero moda?)

Tok vist litt lengere tid enn jeg tenkte før jeg startet opp med blogginga igjen. Men nå er det på'n igjen!

Etter skolen idag fikk jeg helt insane blogglyst, men det kan ha med lyset og gjøre. Får alltid så lyst å ta bilder ute når det er godt dagslys, slik som det var i dag. Og når jeg har tatt bilder får jeg alltid lyst å blogge, så det er jo positivt! Så da hev jeg meg liksågodt rundt med engang jeg var hjemme, også tok jeg noen bilder ute på verandaen. Jeg tok rundt om 70 bilder av meg selv, og fant 3 jeg selv syns var OK. Er så utrolig kresen på bilder av meg selv, og hater egentlig når andre tar bilder av meg. Mobilselfies på den annen side, er jeg ekspert på. Men det egner seg vel dårlig på bloggen?

 Idag etter matfri så vi på OL, slik som vi har gjort hver dag på skolen etter matfri siden mandag. Og grunnet at jeg gikk inn til 8.klasse da de hadde musikk, istede for å være på mitt klasserom, ble jeg nødt å være vokalist for dem mens dem spilte Ho Hey. Da jeg var ferdig med det gikk jeg for å se OL igjen, men da kom musikklærern meg og hentet meg for å synge for en gruppe andre jenter som spilte I'm yours. Takk Gud at jeg ikke er sjenert.

Hvordan har din dag vært?

 -Andrea