bollahanssen -
Hjem Add Om meg Kontakt

1


Skjørtet er fra Vero Moda og kostet 330,- Trusene kostet 49,- per stykk, og sminken husker jeg egentlig ikke.

I går var vi en tur på Finnsnes for å kjøpe ett par ting til konfirmasjon. Etter det var jeg bare sammen med kjentfolk som var på kjøpesenteret. En av kompisene mine ringte til og med og spurte hvor jeg var, så kom han med rundstykker og syltetøy til meg, hahah! Som det matvraket jeg er ble jeg overlykkelig, og satt meg selvfølgelig på cafèen på senteret og spiste opp rundstykkene. Alle som kjenner meg vet at jeg spiser som en hest, og aldri sier nei takk til mat!

Hva syns du om innkjøpet?

-Andrea

 • 0  Heisann!

  I dag har hele skolen hatt skidag, noe som var utrolig koselig, selvom jeg ikke liker verken snø eller kulde. Men været var helt perfekt, så det gjør jo plutselig at litt mer koselig. Etter jeg kom hjem for over 2 timer siden, har jeg for det meste følt at jeg kommer til å falle i koma når som helst, er så forferdelig trøtt! Men skal prøve å få gjort litt lekser før jeg eventuelt sovner på sofaen, eller på gulvet, eller egentlig hvor som helst for den saks skyld.


  (Meg i den blå jakken, Konstanse i den røde)

  Bortsett fra det så tror jeg at jeg har lagt på meg minst 3 kilo på denne skidagen, ettersom jeg har fråtset i både kakao, pølser, ritz, gjendekjeks, marshmallows og forskjellige sjokolader. Jeg har aket sammen med Konstanse og Jørgen, fått bålrøyk i øynene, og klaget på hvor mye jeg frøs på føttene mine, som var polstret med både sokker, lester og uggs.

  Pleier skolen deres å ha skidager?

  -Andrea