bollahanssen -
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Cubus 149,-

Fant dette supersøte skjørtet sist gang jeg var på Finnsnes, og med en 200-lapp slengende i lomma var jeg bokstavelig talt nødt til å kjøpe det! Det er faktisk nesten en uke siden jeg kjøpte det,  jeg har bare ikke tatt meg tid til å vise det enda, før nå.

Hva syns du om skjørtet?

-Andrea

 • 0

  Jeg innså nettopp at jeg bare har lagt ut bilder av meg selv i innleggene så langt på bloggen. I motsetning til på den forrige bloggen min der det nesten ikke fantes bilder av meg i det hele tatt.

  Dagen idag har for det meste gått ut på spising, snapping og facebook. En sløv lørdag for å si det slik. Planen var egentlig å kjøre til Tromsø sammen med ei venninne og se Isac Elliot på Vinterlyd, men føret skulle vist være såpass dårlig at vi dro ikke allikevel.

  I går derimot var jeg på Finnsnes en tur, men det eneste jeg kjøpte var en consealer og øyenbrynsfarge så jeg gidder ikke vise det. Skal forresten bli bedre på å vise innkjøp på bloggen (og til å blogge generelt). Litt senere dro jeg på besøk til en venn av meg som heter Torstein, der laget vi pizza, og slike andre vanlige ting man pleier å gjøre når man er på besøk, haha. Der var jeg til klokken var litt over ti, og mamma kom å hentet meg. Men nå skal vi snart spise lasagne, så blogges vi forhåpentligvis snart!

  Hva har du gjort i dag?

  -Andrea

   

 • 0

  "'Cause all of me, loves all of you. Love your curves and all your edges, all your perfect imperfections"

  Jeg er blitt helt forelsket! Både i sangen og i John Legend♥

  Likte du sangen?

   -Andrea

 • 0

  Hei igjen.

  Tenkt jeg bare skulle informere dere om hvilke sosiale nettverk jeg bruker mest, og hva jeg heter på de forskjellige stedene. Så om noen har interesse av det, feel free to follow!

  Utenom Facebook som uten tvil ligger på førsteplass, er dette de applikasjonene jeg bruker mest! Som dere kanskje legger merke til, skriver jeg litt annerledes enn det jeg gjør her på bloggen. Og det er rett og slett fordi jeg kommer fra selveste Senja øy langt oppe i Nord-norge, og her er dialekten ganske annerledes fra egentlig alle andre steder i landet. Vi snakker utrolig bredt, selvom jeg alltid skriver litt penere når jeg er på sosiale medier.

  Uansett, som dere vil følge meg, (stalke meg, eller hva dere nå vil,) så blir jeg kjempeglad:

  Twitter: andreahanssen7  //   Instagram: bolla_hanssen  //   Weheartit: annarea  //   ask.fm: ahanssen

  Hvilke sosiale medier bruker du?

  -Andrea