bollahanssen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0Jeg funket virkelig ikke på bilder idag, og da ble løsningen, som vanlig, noen grimaser eller en trutmunn. Men bedre det enn ingen bilder. Anyblog, i går hadde vi en slags kulturkveld på skolen, der jeg sang I'm Yours og Let It Be sammen med Konstanse, noe jeg egentlig ikke turde. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si det gikk, men vi gjennomførte det iallefall og det kunne gått mye værre. Sangerinne blir det iallefall ikke av meg for å si det på den måten.

Legg forresten merke til hvor bleik jeg er på beina i forhold til ansiktet. Tror kanskje jeg burde begynne å høre etter når folk ber meg roe ned på sminken, haha.

Hva skal du gjøre i vinterferien?

 -Andrea

 • 1


  Heisann!

  Ble visst litt lengere siden sist gang enn jeg planla det skulle bli, og det å komme seg tilbake inn i bloggrytmen igjen var visst vanskeligere enn jeg trodde. Men jeg skal prøve så godt jeg kan for å oppdatere litt oftere. Det frister bare ikke å gå ut å ta bilder når det er surt, kaldt og regner. Eller jeg liker jo egentlig regnvær da, men for det meste om sommeren, når det er varmt.

  Hvordan har dagen din vært?

   -Andrea

 • 0


  Cardigan - Vero Moda  //  Singlet - Cubus  //  Bukse - Cheap Monday  //  Uggs - Økonomisko  //  Skjerf - Lånt av en venninne (Vero moda?)

  Tok vist litt lengere tid enn jeg tenkte før jeg startet opp med blogginga igjen. Men nå er det på'n igjen!

  Etter skolen idag fikk jeg helt insane blogglyst, men det kan ha med lyset og gjøre. Får alltid så lyst å ta bilder ute når det er godt dagslys, slik som det var i dag. Og når jeg har tatt bilder får jeg alltid lyst å blogge, så det er jo positivt! Så da hev jeg meg liksågodt rundt med engang jeg var hjemme, også tok jeg noen bilder ute på verandaen. Jeg tok rundt om 70 bilder av meg selv, og fant 3 jeg selv syns var OK. Er så utrolig kresen på bilder av meg selv, og hater egentlig når andre tar bilder av meg. Mobilselfies på den annen side, er jeg ekspert på. Men det egner seg vel dårlig på bloggen?

   Idag etter matfri så vi på OL, slik som vi har gjort hver dag på skolen etter matfri siden mandag. Og grunnet at jeg gikk inn til 8.klasse da de hadde musikk, istede for å være på mitt klasserom, ble jeg nødt å være vokalist for dem mens dem spilte Ho Hey. Da jeg var ferdig med det gikk jeg for å se OL igjen, men da kom musikklærern meg og hentet meg for å synge for en gruppe andre jenter som spilte I'm yours. Takk Gud at jeg ikke er sjenert.

  Hvordan har din dag vært?

   -Andrea