bollahanssen -
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Heisann!

Mitt navn er Andrea Hanssen. Jeg er en pratsom, lettskremt og matglad jente, med blondt, halvlangt hår, blå øyne, og en hel del selvironi. Jeg ble født på Finnsnes den 3. Mai 1999, men er vokst opp i en bygd på Senja som heter Torsken. Her er vi knappe 200 innbyggere, og alle kjenner alle. Den første venninnen jeg fikk her heter Veronika,hun ble født kun to uker etter meg, og siden da har vi vært bestevenner. Da vi var små kranglet vi om de dummeste ting, som hvem som hadde samlet mest hestehår, eller hvem som hadde lest flest bøker på skolen. Min andre venninne, Konstanse, ville vi helst ikke bli sett sammen med siden hun var ett år yngre enn oss, noe som gjorde henne utrolig ukul i våre øyne. Og det var vel ikke før i 5/6. Klasse jeg og hun faktisk ble bestevenner, også ble vi enda nærmere etter den første gangen jeg var med henne til faren, men det gidder jeg ikke gå mer inn på akkurat nå.

Da jeg var liten var å få hest mitt største ønske, og veterinær var drømmeyrket, noe jeg enda står godt fast med. Jeg har alltid vært grei på skolen, der lærerne fortalte meg hvordan jeg kom til å kunne bli akkurat det jeg ønsket, og matte var, og er mitt sterkeste fag. Fritiden min går vanligvis til å være sammen med vennene mine, spise alt for masse, og ta bilder med mitt Canon Eos 550D, som jeg var stolt som en hane etter å ha kjøpt for mine egene penger i 7.klasse.

Jeg har blogget av og på siden begynnelsen av Januar 2011, og frem til Oktober 2013, på en annen blogg vel og merke. Det var også da jeg fant ut at jeg skulle lage meg en ny blogg, i hovedsak på grunn av navnet på den forrige, og de flaue innleggene jeg skrev da jeg var 11-12 år gammel. Og til de som lurer på hvorfor jeg kalte den nye bloggen min for bollahanssen, er det rett og slett for at Bolla er blitt kallenavnet mitt blandt veldig mange.

På denne bloggen kommer jeg til å blogge når jeg føler for det, men skal prøve å få det til så ofte som mulig, og ikke la det gå så alt for lenge mellom hver gang det kommer ett nytt innlegg.

-Andrea

 • 0

  Heisann!

  Etter at denne bloggen har stått tom i nærmere to måneder nå, er det nå på tide å ta opp blogginga igjen og starte på ny. Så nå legger vi året 2013 bak oss, og trør inn i 2014 med oppstart av en ny blogg!

  2013 har vært et av de beste årene så langt. Jeg har opplevd forskjellige ting som jeg kommer til og ta med meg gjennom resten av livet mitt. Jeg har blitt kjent med folk jeg ikke ante kom til å bli en så stor del av meg, folk som jeg aldri hadde hadde trodd hadde interesse av å bli kjent med noen som meg i det hele tatt, og folk jeg har blitt utrolig glad i på veldig kort tid.

  I 2013 gikk en av mine største drømmer i oppfyllelse. Som en fanatisk belieber var jeg, den 18. April, vitne til å se Justin Bieber opptre live på Telenor Arena. Den dagen jeg sto ute foran Arenaen i 5 timer, frøs, sutret, og ventet spent på å bli sluppet inn på arenaen der jeg, etter lang tid, endelig skulle få se idolet mitt. Den dagen jeg ble presset av så mange folk at jeg såvidt fikk puste, ville slå ned hun jenta som ble One Less Lonely Girl, og gråt så mye som jeg aldri har gjort på en dag før.

  Gjennom 2013 har jeg hatt perioder der jeg spiste ètt måltid om dagen, og mamma tvang meg til å spise wasa knekkebrød før jeg gikk på besøk til folk, fordi hun visste jeg ikke kom til å spise når jeg var der heller, og perioder der jeg har spist så mye at folk ikke forstod hvordan jeg kunne være så "tynn". Jeg har hatt dager der jeg har jogget rundt bygda, og gått på fjellet lenge før folk i det heletatt tenkte på å stå opp, og dager der jeg har ligget på sofaen å spist godteri og cupcakes til jeg skulle legge meg igjen.

   I oktober fikk jeg, sammen med en av mine aller beste venninner, Veronika, dra på Ungdommens Fylkesting i Tromsø. Der møtte jeg sååå mange herlige og utadvente folk, lærte utrolig mye, møtte og fikk snakke med Sandra Borch, og hadde det egentlig bare helt supert. Det at jeg opplevde det med en av mine beste venninner gjør det bare enda bedre, og vi kommer garantert til å være med på flere slike ting i framtiden.

  Sammen med Veronika fikk jeg også, for en måned siden, møte Jan-Thomas igjen. Og jeg ble superglad da han denne gangen og, ga meg kompliment for sminken min, og hvor kul den var.

  I året som har gått har også møtt folk som Therese Charlotte (tcmn), Klaus Sonstad, som var på hjemplassen min for å filme en episode av Klaus På Kanten, og Stian Blipp(♥). Jeg har også vært "fotograf" på nesten alle fotballkampene som har vært i bygda, skjært meg på en smørkniv, tatt obligatoriske starbucksbilder i Oslo, vært i barndåper, konfirmasjoner, 3 juleball, grillet sammen med Konstanse midt på natta, bakt alt for ofte, og fått kallenavnet Bolla, som pappa mener jeg har kalt meg selv siden jeg var 10  Det var litt fra mitt 2013. Hvordan har året ditt vært? Og hva var det mest spennende du opplevde?

  Også håper jeg alle sammen har hatt en fantastisk jul sammen med sine kjære, og ønsker alle det beste gjennom det nye året! Gjør 2014 minnerikt, spennende og til det beste året så langt !♥

  -Andrea