Meg selv (bollahanssen)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Meg selv

Heisann!

Mitt navn er Andrea Hanssen. Jeg er en pratsom, lettskremt og matglad jente, med blondt, halvlangt hår, blå øyne, og en hel del selvironi. Jeg ble født på Finnsnes den 3. Mai 1999, men er vokst opp i en bygd på Senja som heter Torsken. Her er vi knappe 200 innbyggere, og alle kjenner alle. Den første venninnen jeg fikk her heter Veronika,hun ble født kun to uker etter meg, og siden da har vi vært bestevenner. Da vi var små kranglet vi om de dummeste ting, som hvem som hadde samlet mest hestehår, eller hvem som hadde lest flest bøker på skolen. Min andre venninne, Konstanse, ville vi helst ikke bli sett sammen med siden hun var ett år yngre enn oss, noe som gjorde henne utrolig ukul i våre øyne. Og det var vel ikke før i 5/6. Klasse jeg og hun faktisk ble bestevenner, også ble vi enda nærmere etter den første gangen jeg var med henne til faren, men det gidder jeg ikke gå mer inn på akkurat nå.

Da jeg var liten var å få hest mitt største ønske, og veterinær var drømmeyrket, noe jeg enda står godt fast med. Jeg har alltid vært grei på skolen, der lærerne fortalte meg hvordan jeg kom til å kunne bli akkurat det jeg ønsket, og matte var, og er mitt sterkeste fag. Fritiden min går vanligvis til å være sammen med vennene mine, spise alt for masse, og ta bilder med mitt Canon Eos 550D, som jeg var stolt som en hane etter å ha kjøpt for mine egene penger i 7.klasse.

Jeg har blogget av og på siden begynnelsen av Januar 2011, og frem til Oktober 2013, på en annen blogg vel og merke. Det var også da jeg fant ut at jeg skulle lage meg en ny blogg, i hovedsak på grunn av navnet på den forrige, og de flaue innleggene jeg skrev da jeg var 11-12 år gammel. Og til de som lurer på hvorfor jeg kalte den nye bloggen min for bollahanssen, er det rett og slett for at Bolla er blitt kallenavnet mitt blandt veldig mange.

På denne bloggen kommer jeg til å blogge når jeg føler for det, men skal prøve å få det til så ofte som mulig, og ikke la det gå så alt for lenge mellom hver gang det kommer ett nytt innlegg.

-Andrea


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta